Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (3.10 secunde)
Suprasolicitarea drept cauza a spasmelor muschilor scheletici este observata adesea la atletii care efectueaza exercitii epuizante intr-un mediu cald. ... Diagnostic Cei mai multi oameni au experimentat spasme ale muschilor scheletici datorate suprasolicitarii, mai ales intr-un mediu cald, fiind capabili sa le auto-diagnostice.
Painter, de exemplu, au propus teoria asa numitei "legaturi traumatice" care sustine ca victimile au experimentat, in cursul copilariei lor, acte de violenta, crescand intr-un mediu familial definit de violenta, motiv pentru care violenta li se pare normala.
Daca stau mult timp in vezica, microbii au un mediu propice pentru dezvoltare. ... Golirea incompleta a vezicii este o cauza favorizanta a infectiei urinare, pentru ca ramane tot timpul urina in vezica, iar aceasta este un mediu de cultura pentru microbi.
In stadiul sau actual de tranzitie, pericolul pe care il prezinta pentru Romania este franarea dezvoltarii - pericolul ca un mediu extern neospitalier va incetini sau va impiedica cresterea economica ori consolidarea politica a Romaniei intr-un moment de rascruce in evolutia sa postcomunista.
Intr-un mediu albastru creste productivitatea. ... In Evul Mediu miresele purtau verde pentru a simboliza fertilitatea. ... Doctorii, asistentele, laborantii poarta alb pentru a sugera un mediu steril.
Dupa ce a certat prefectii, a dat fuga sa ia masa cu ei Desi au fost convocati cu ceva timp inainte de catre factorii de mediu de la Bucuresti, marea majoritate a prefectilor prezenti la intalnirea de lucru nu si-a facut temele.
"Avind in vedere ca pensia medie pe tara, la sfirsitul lunii iunie 2006, era de 290 de lei si ca salariul mediu nominal net este de 842 de lei, rezulta ca pensia medie reprezinta 31% din salariul mediu nominal net.
Bugetul pentru anul viitor a fost elaborat pe baza unei cresteri economice de 6%, un castig salarial mediu brut de 1.865 lei, in crestere cu 9,7% fata de 2008, un numar mediu de salariati de 5,2 milioane persoane, cu 145.000 angajati mai mult raportat la 2008, si o rata a somajului de 3,9%.
Dupa demiterile in masa a sefilor de institutii deconcentrate, examinarea viitorilor manageri de institutii continua si saptamana aceasta, cand va fi examinata si persoana sustinuta de PD-L sa coordoneze Garda de Mediu Constanta.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Institutul National de Administratie ca unul dintre obiectivele pentru urmatorii cinci ani este ca salariul minim sa ajunga la jumatatea salariului mediu pe economie.
Sulfina Barbu a sustinut ca cel mai grav lucru in acest caz este faptul ca banii cheltuiti de Nemirschi provin din fonduri europene, iar acest lucru ar putea afecta finantarea programului operational sectorial pe mediu, care este una din prioritatile Guvernului in acest mandat.
'Grupul parlamentar PSD din Senatul Romaniei a decis sa se retraga din plenul Senatului, din respect fata de pensionari, dupa ce principalul amendament prin care se stabilea ca punctul de pensie sa nu poata fi mai mic de 45% din salariul mediu brut pe economie a fost respins prin votul coalitiei PD-L-UDMR-Independenti, grupul PSD refuzand categoric sa fie partas la genocidul pregatit pensionarilor.
Scaderile de salarii vor fi recuperate abia in 2013 Numarul mediu de salariati va scadea in acest an cu peste 100.000 de persoane, la 4,6 milioane de angajati, iar rata somajului va urca pana la 8,5%, respectiv 760.000 de someri inregistrati, concomitent cu o reducere mai mare a salariului real comparativ cu 2009, derapaj care va fi recuperat doar in 2013.
Catalin Doscas) Proaspatul director al Autoritatii Metropolitane de Transport(AMT), Adrian Crit, a vorbit in exclusivitate pentru B365.ro despre planurile pe termen scurt, mediu si lung ale institutiei pe care o conduce.
Cu toate ca Ministerul Mediului si Padurilor afirma intr-un comunicat de presa faptul ca in aceasta faza este vorba de explorare si nu de exploatare, va intreb daca in situatia in care zacamantul se dovedeste viabil, se demareaza studiul de impact de mediu si in urma analizelor rezulta influente negative atat din p.d.v.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind exercitarea atributiilor presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu de catre Gheorghe Papuc, pana la numirea presedintelui institutiei. ... - Lorincz Csilla - din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Administratiei Fondului pentru Mediu;
Astfel, in cazul unei companii de asigurari, in care salariul mediu este de putin peste 400 de euro (brut), la un concediu medical de zece zile pentru o simpla gripa, sa zicem, cheltuielile depasesc 93.000 de euro.
Aici intra investitii pentru mediu ori cheltuieli pentru a avea produse la alte standarde sau certificarea dupa alte reguli. ... "Costurile suplimentare sint in general legate de mediu si de transport.
Salariul mediu net pe economie a crescut in martie cu 5,1%, pana la 7,08 milioane de lei, dupa corectia negativa de aproape 7% din februarie, venituri mai mari fiind consemnate in majoritatea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
El a mai spus ca se va "umbla" si la contributiile la fonduri, astfel incit acestea sa nu mai fie printre cele mai inalte din Europa, ci sa se situeze la nivelul mediu.
google-analytics.com